Ποιοί Είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρία ΕΥΘΥΜΙΟΥ-εργαστήριο κοσμημάτων ξεκίνησε από τους Βασίλη και Σταύρο Ευθυμίου το 1995. Τα δύο αδέρφια πρωτοεμφανίστηκαν στο χώρο της χρυσοχοΐας το 1985 στην ηλικία των 15 ετών. Κίνητρο τους ήταν η καλπάζουσα φαντασία τους και η μανία τους για δημιουργία και εμπόριο. Ξεκίνησαν με την εκμάθηση χειροποίητων βυζαντινών για μία πενταετία και μόλις τελείωσαν την στρατιωτική τους θητεία ξεκίνησαν να εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες στη διόρθωση κοσμημάτων. Με τα χρόνια τελειοποιήθηκαν και το 1995 άνοιξαν δικό τους εργαστήριο-κοσμηματοπωλείο στο Περιστέρι το οποίο διατηρούν μέχρι σήμερα.
Το λογότυπο της εταιρίας προέκυψε από το επίθετο των δύο ιδρυτών, ΕΥΘΥΜΙΟΥ. Το καλό σε όλο αυτό είναι ότι δεν υπήρχαν αποτυχίες αλλά χρόνο με το χρόνο η πορεία τους ήταν ανοδική.
Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι δεν ασχολείται με την μαζική παραγωγή αλλά κατασκευάζει ιδιαίτερα χειροτεχνήματα σύμφωνα με τις εμπνεύσεις του πελάτη, τις υποδείξεις του ή τις δημιουργικές εμπνεύσεις των σχεδιαστών μας. Ένα εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως το εργαστήριο είναι εμφανές πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης την ώρα που εργάζονται. Μερικά ακόμη προτερήματα είναι ότι διατηρούν εργαστηριακές τιμές στα κοσμήματα τους και όχι τις τιμές που υπάρχουν στα υπόλοιπα κοσμηματοπωλεία καθώς επίσης έχουν ποιότητα στο καράτι και άριστη εξυπηρέτηση.
Κατασκευάζουν και διορθώνουν δαχτυλίδια ,βραχιόλια, περιδέραια ,σκουλαρίκια, μπρελόκ, αναπτήρες καθώς επίσης γίνεται χάραγμα σε οποιοδήποτε υλικό, καρφώματα πολύτιμων λίθων και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας. Επίσης γίνεται πώληση ωρολογίων επώνυμων εταιριών όπως Casio, SEICO, Nautica, Vogue, OOZOO κτλ. Μερικές ακόμη εταιρίες με τις οποίες συνεργάζονται είναι η Τριάντος και η Al’oro. Η πολύχρονη εμπειρία μας κερδίζει τον θαυμασμό πολλών πελατών και στο εξωτερικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας